Klik på dit flag for det rigtige land og den rigtige valuta!

Priser og betaling:
Hver vare er anført med pris i DKK inklusive moms. Den samlede pris, inklusive fragt, kan ses i indkøbsvognen. Skoene fremstilles og sendes inden for 10 arbejdsdage efter modtaget bestilling.

Betalingsmuligheder:
SwedbankCheckout

Kortbetaling:
Vi accepterer Visa, Mastercard

Ordrebekræftelse:

Når du godkender din bestilling, bliver der sendt en ordrebekræftelse til din e-mailadresse.

Fragtgebyret er: 104 DKK

Leveringsmåde:

Varerne sendes med DHL til din nærmeste agent. Pakken forbliver i 14 dage, hvorefter den returneres til Nybrotoffeln. For ikke-indfriede forsendelser vil EUR 25 blive opkrævet for at dække vores omkostninger til forsendelse, administration og returforsendelse.

Bemærk: Vi leverer ikke til postboks eller lignende. Alle omkostninger, der opstår på grund af forkerte eller ufuldstændige adresseoplysninger, betales af kunden.

Returret:

Bemærk: Vi har ingen gratis retur. Kunden er altid ansvarlig for returomkostningerne.

Du har 14 dages returret, ombytningsret og fortrydelsesret.
BEMÆRK! Der gælder særlige regler for sko, der er bestilt gennem Træskodesigneren! Læs mere under Fortrydelsesret nedenfor.
Ved returnering skal skoene returnes ubrugte og i originalæsken. Kunden betaler returfragten. Kontakt os altid via e-mail, inden du returnerer.
Du får altid bekræftelse fra os, når vi har modtaget din returnerede vare, derfor beder vi dig gemme forsendelsesnummeret, til du har modtaget denne bekræftelse. Vi tager ikke ansvar for og erstatter ikke bortkomne pakker, som er sendt retur. Tilbagebetalingen sker inden for 5 arbejdsdage, efter at vi har modtaget varerne. Bemærk: Vi har ingen gratis retur. Kunden er altid ansvarlig for returomkostningerne.

For enkel retur:
du sender skoene til os, kan adressen findes herunder.
Når vi modtager returneringen, refunderer vi dig.
Forsendelsesomkostningerne refunderes ikke.

 

Ændring af størrelse:
Når du ændrer størrelsen, returnerer du træskoene af den forkerte størrelse og skal placere en ny ordre for den korrekte størrelse.
Når vi modtager ordren på de nye træsko, sender vi en returforsendelsesnota, som du kan printe ud og returnere skoene med.
Vi laver de nye sko og sender dem til dig.
Når vi modtager returneringen, refunderer vi værdien af skoene.
Forsendelsesomkostningerne refunderes ikke.

 

Fortrydelsesret / Ombytningsret:

Selvdesignede træsko er unikke og er lavet lige til dig. Disse kan kun ændres til en anden størrelse af samme model, farve og skobund.  BEMÆRK! Fortrydelsesretten gælder ikke sko oprettet med Träskodesignern.

Når du returnerer skoene, skal du placere dem som på billedet side om side, så skoene ikke komprimeres og beskadiges!

Sida vid sida

Returadressen er:

Nybrotoffeln AB

Benmakaregatan 1

38271

Orrefors

Sverige

info@nybrotoffeln.se

mobil: +46 735 077 256

Reklamation:
Hvis der er fejl eller fremstillingsfejl på varen, skal du foretage en reklamation via e-mail til os snarest muligt I dette tilfælde står Nybrotoffeln for returfragten. Ved beskadiget forsendelse skal du straks foretage en reklamation hos transportøren og meddele det til os.

 

Personlig information:
Vi håndterer dine personlige oplysninger i overensstemmelse med EU's databeskyttelsesregler, GDPR. Dine personlige oplysninger bruges kun af Nybrotoffeln AB og afsløres aldrig for nogen anden.

IBAN: SE67 8000 0816 9592 4907 1268

BIC: SWEDSESS

Org.nr: 5590010962